Sla door naar inhoud

Juridisch

Je Parallel-account verwijderen

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2026

Je kunt je account verwijderen wanneer je wilt, met of zonder de app. Dit geldt voor het web en voor de Parallel-app voor iPhone en Android.

01In de app

Open Instellingen → Account verwijderen, typ je e-mailadres ter bevestiging en tik op Verwijderen. Het gebeurt meteen.

02Op het web

Log in op getparallel.net, ga naar Instellingen → Account en gebruik Dit account verwijderen.

03Per e-mail

Kun je niet inloggen, schrijf dan vanaf het adres van je account naar info@velorastudio.agency en vraag ons het te verwijderen. We bevestigen het binnen 30 dagen.

04Wat er wordt verwijderd

Je account, missies, plannen, opleveringen, koppelingen met andere diensten (die worden ingetrokken), bestanden en meldings-ID's. Een abonnement wordt opgezegd. Facturen worden bewaard zolang de Spaanse wet dat vereist.

Parallel heeft dit document geschreven om zo duidelijk mogelijk uit te leggen wat de dienst met je gegevens en je geld doet. Als iets niet duidelijk is, of als je denkt dat we niet doen wat er staat, schrijf dan naar info@velorastudio.agency.